16.6.14

Praha 2/2
Toisena päivänä kävimme kiertelemässä kauppoja ja vähän shoppailemassa. Päivällä suuntasimme
Vltavalla olevalle saarelle piknikille. Saari on paikallisten suosiossa ja oli kivaa päästä paikallisten keskelle pois turistihälinästä.


 
Maanantaina, meidän vikana reissupäivänä, hostellista uloskirjautuminen tapahtui jo kymmeneltä aamulla. Lento lähti vasta illalla ja mietimme minne saisimme matkalaukkumme säilytykseen päivän ajaksi. Hostelli kun ei huokunut turvallisuutta ja ystävällisyyttä, että olisimme sinne halunneet sen jättää. Kävimmekin kysymässä eräästä hotellista säilytysmahdollisuutta. Ystävällinen pikkolo suostui säilyttämään matkalaukkuamme ja antoi meidän jopa määrittää säilytyksen hinnan. Reissun paras asiakaspalvelija!
 
Muutoin asiakaspalvelu oli melkoisen tönkköä ja ikävää. Jäätelökioskissa olisimme halunneet maksaa setelillä, jotta olisimme saaneet sen rikottua. Myyjä huutaa suunapäänä, että hän kyllä näkee että meillä on pienempääkin rahaa. Kolikoilla sitten maksettiin. Kaipa siellä ollaan kyllästytty jo heti näin kesäkauden alkuun meihin turisteihin... :)

 
Saatuamme matkalaukku säilöön kiertelimme siellä täällä. B sitten ehdotti, että mitä jos mentäisiin polkuveneilemään. Ja mehän mentiin. :)
 
 
****
 
Kaiken kaikkiaan oli mukava ja rento loma. B:n kanssa lähden uudestaankin reissuun, me oltiin hyvä matkapari. :)
 


///J

Ei kommentteja: