27.5.14

Mitä kuuluu?


Moromoro! Onpas viime kirjoituskerrasta jo aikaa! Kesäaika tuntuu olevan sellainen, että tähän kirjoitteluun herää aina uudella innolla. Kesäisin on vaan niin paljon enemmän tekemistä.

 
Tässä on ehtinyt tapahtua vaikka mitä.

Neljän vuoden uurastus koulussa on huomenna virallisesti ohi, kun on valmistujaiset. Joita juhlistan suurin elein olemalla aamun töissä (hyllytyshommia) ja menemällä myöhemmin luokkalaisten kanssa skumppailemaan. Päätin jättää sukulaisille järjestettävät kemut suosiolla väliin, ylioppilasbileet riitti (t. traumatisoitunut). Ei ne vaan oo mun juttu! :-D

Perjantaina lähdemme B:n kanssa Prahaan pidennetyksi viikonlopuksi. Odottelen matkainnostuksen saapumista, en vieläkään oikein ymmärrä että lähtö on niin lähellä. Ihanaa lähteä ekalle yhteiselle lomamatkalle! :3

Jotenkin kummallisella tavalla mulla kävi mieletön tuuri ja sain vakkariduuninkin pokattua itselleni. Työt alkaa heti loman jälkeen keskiviikkona. Ajattelin aluksi ottaa kesän ihan rennosti, ellei eteeni tupsahtaisi joku tosi hyvä juttu. Kuinkas sitten kävikään. :D Koko kesä menee töissä, mutta ei haittaa. Oon niin innoissani tästä!


Halla on kasvanut paljon. Siitä on tullut varsinainen pusumaakari. Sen kesän lemppari- jutuksi on paljastunut uiminen ja vedessä lotraaminen. Käytiin sen kanssa koirien uimarannalla ja voi sitä riemurallin määrää. Mökillä se ei varmaan muuta teekään!

Seuraavaksi kirjoittelen varmaan Prahan reissun jälkeen vähän matkatunnelmia tänne. :)
///J

Ei kommentteja: